Kwaliteitsvishandel Vermeulen

Ons ambacht, onze mooie winkel

Als u kiest voor kwaliteit, service en scherpe prijzen, dan kiest u voor Vishandel Vermeulen in Breda.

U kunt er zeker van zijn dat onze producten met de grootste zorg worden behandeld. Vishandel Vermeulen Breda is HACCP gecertificeerd en werkt daarom ook volledig volgens deze normen.

Ons winkelpand is onderverdeeld in diverse werkruimtes waar overal afzonderlijk de vereiste temperaturen gehandhaafd worden zodat de vis op de juiste temperatuur verwerkt en bewaard wordt.

De dagelijkse aanvoer van zowel levende en verse vis, als van diverse diepgevroren visproducten vindt vanuit de hele wereld plaats. 

Praktisch alle handelingen worden binnen ons bedrijf verricht. O.a: fileren, portioneren en verpakken van de vis. In onze eigen rokerij wordt zowel gekweekte, als “wilde”paling verwerkt tot een topproduct.

We hebben ook een koelwagen voor leveringen en voor de beste service.

Vishandel Vermeulen in Breda zal als gespecialiseerde visgroothandel zeker aan Uw wensen en verwachtingen kunnen voldoen.

Verser kan niet

Iedere week worden onze vitrines weer gevuld met dagverse vis! wij hebben dagelijkse aanvoer van verse vis.

Wat onze klanten zeggen:

Heerlijke schotels gehaald voor het vieren van ons trouwjubileum. Echt heel goed met voldoende keuze in vis, brood en sauzen. Volgend jubileum weer!
Jenny
Breda
Ik kom bijna iedere vrijdag. Ik haal dan lekkere verse vis en neem vaak ook een verrassing mee. De tips en recepten van de dame szijn meer dan welkom en smakelijk!
Karin
Dorst
Wij halen soms een heerlijke schotel voor de vrijdagmiddagborrel. Super met een goede afwisseling tussen gebakken vis en lekkere gamba's! ik krijg er nu al trek van 😉
Marc
Breda

Wij staan voor u klaar:

Maandag, dinsdag & woensdag gesloten

Donderdag 09:30 tot 18:00 uur

Vrijdag 09:00 tot 19:00

Zondag van 10:00 tot 17:00 op de Vrije Markt in Baarle Nassau (Grens 32)

Maandag tot en met zaterdag bezorgen wij graag uw bestellingen ook voor horeca instellingen!